BARTHA ÉVA       ügyvezető 

Nemzetközi rendezvények, protokolláris események sikeres szervezésében több éves tapasztalattal rendelkezem.

Jól ismerem a vendéglátó-ipari hátteret, a szabadidős programokat, mivel pályafutásomat luxus szállodában kezdtem, majd szálloda és vendéglátó vállalat utazási irodájában dolgoztam. Több mint egy évtizeden át a Magyar Nemzeti Bank protokollosaként, majd protokollfőnökeként hazai és külföldi felső vezetők részére szerveztem üzleti találkozókat, (protokoll és más) rendezvényeket.

Részt vettem például az Európai Beruházási és Újjáépítési Bank (EBRD) 1992-ben Budapesten tartott közgyűlésének előkészítésében, melyre számos országból 2.500 résztvevő érkezett, valamint több évig koordináltam, bonyolítottam a Nemzetközi Valutalap (IMF) és a Világbank éves közgyűlésein a magyar állami delegáció programját az Egyesült Államokban és más országokban. Szerveztem konferenciát az MNB 70 éves fennállásának alkalmából, illetve központi banki elnökök, nemzetközi szervezetek magas rangú képviselői részére.

Külkereskedelmi Főiskolai diplomával, felsőfokú idegenforgalmi, idegenvezetői és bankszakmai végzettséggel rendelkezem. Felsőfokon beszélek angolul és németül, keveset franciául.