A rendezvényszervezés bonyolult, összetett feladat. Mint minden szolgáltatás - mivel a megrendelő nem tudja előre megnézni, kipróbálni a terméket -, bizalomra épül.

Reméljük, hogy rövid bemutatkozásunk garancia lehet arra, hogy elnyerjük az Önök bizalmát.

Figyelembe véve széles körű szakmai tapasztalatainkat, nemzetközi ismereteinket, protokollban való jártasságunkat és sajtókapcsolatainkat, cégünk szolgáltatásait egyaránt ajánljuk a gazdasági élet hazai és nemzetközi szereplőinek, a pénzügyi szektornak, multinacionális cégeknek, nemzetközi szervezeteknek és ügyvédi irodáknak, továbbá hazai és nemzetközi szakmai szövetségeknek.

Rendezvények komplett szervezését vállaljuk, az üzleti találkozóktól a nagy létszámú nemzetközi konferenciákig, mely során üzletfeleink lehető legmagasabb szintű kiszolgálását tekintjük elsődleges szempontnak.Szolgáltatásainkat gazdagítja, hogy vállalunk protokoll tanácsadást (delegációk programjának megszervezése, meghívók, díszétkezések, menü-összeállítás, ültetési rend, ajándékozás, virágküldés, stb.), illetve elkészítjük protokolláris események forgatókönyvét.

Munkatársaink jól beszélnek angolul, németül és más idegen nyelveken.

Sajtófőnökünk szakszerűen segíti a rendezvényhez kapcsolódó sajtókapcsolatok kialakítását, sajtótájékoztatók szervezését.

Fülünkbe cseng és milyen jó hallani, amikor távozáskor a vendég, Önöknek gratulálva, azt mondja: "Ez egy jó rendezvény volt!" - vagyis:

Miért is? Természetesen az Önök szakmai nagyrabecsülésének jeléül és azért, mert üzenetük továbbításának keretével a "BonEvent Rendezvényszervező Kft."-t bízták meg, és irodánk gondoskodott arról, hogy a vendég élményekben gazdagon távozzon, biztosítva ezzel az Önök intézménye és a BonEvent Kft. további jó hírnevét.